• Топлоизолиране

  Професионални съвети и подробни материали, касаещи спецификата и правилното изпълнение на топлоизолационните процеси

 • Хидроизолиране

  Информационни ръководства относно осигуряването на професионална и ефективна хидроизолационна защита на сградите и съоръженията, които обитаваме.

 • Керамични облицовки и покрития

  Научете възлови подробности относно избора на лепило за керамични облицовки, възможните начини за тяхното полагане и как да ги защитим от проникващата влага.

 • Битумни хидроизолации и покрития

  Запознайте се с важна и съществена информация относно един от най-използваните и ефективни методи за стопиране на влагата, неговото приложение и методи за полагане.

 • Архитектурни профили и детайли от EPS

  Какво представляват архитектурните декоративни елементи от EPS? Как да ги монтираме правилно? Какви са опасностите при този процес?

 • Боядисване на повърхности

  Боядисването е фазата, придаваща завършен вид на дадена повърхност. МАРИСАН ви предоставя синтезирана информация и практични ръководства за възловите етапи на тази дейност.

За да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува, ние използваме Повече информация

Опциите са настроени да използват "бисквитки" по подразбиране, с цел да Ви предоставят възможно най-доброто потребителско изживяване в сайта. Ако продължите да използвате сайта без да променяте настройките за "бисквитки" или натиснете бутона "Приемам", Вие се съгласявате с това.

Затвори